Soep zonder troep!

Wij verkopen soepen die gemaakt zijn van imperfecte groenten. Deze geredde groenten komen niet in de winkel omdat ze lastig te  verpakken zijn en omdat de meeste mensen ze niet kopen vanwege hun afwijkende uiterlijk, maar ze smaken echt prima! Door het eten van deze heerlijke soepen voorkomen wij dat er veel groente in de verbrandingsovens terechtkomen. 

 

Wat denk je van een heerlijke zoete aardappelsoeppure biologische tomatensoep, pompoensoep, biologische linzensoep, biologische knolselderijsoep en pastinaaksoep. Onze soepen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten, vrij van E-nummers en andere toevoegingen, enkele zijn zelfs gluten- en lactosevrij. Wij gaan bieden dit assortiment wisselend aan en soms komt er een tijdelijke (seizoens) Soeppy langs. 

 

Onze soepen worden geschonken in handige 'to go' soepbeker met deksel. In deze soepbekers kan je het Soeppy makkelijk meenemen en kan je het eventueel later weer opwarmen. Bij de soep wordt een ambachtelijke Soeppy cracker geserveerd die wij samen met een ambachtelijke bakker hebben ontwikkeld.