Ouderwets wordt nieuwerwets


 

Ook voor de ultieme koffiebeleving kan je bij ons terecht. Wij zijn bevoorrecht om koffie te schenken van Caffé New York, een prachtig Toscaans koffie

merk. Caffé New York is een kleine ambachtelijke branderij in Pistoia (Toscane). Het is een familiebedrijf waar passie voor de allerbeste koffiebonen centraal staat. De koffie is gemaakt van 100% premium Arabica bonen.

 

Omdat onderzoek heeft uitgewezen dat filterkoffie de meest gezonde manier van koffiedrinken is, kan je bij ons terecht voor een ouderwets lekker 'bakkie' maar dan wel van superieure kwaliteit. Voor de cappuccino of voor een wolkje melk gebruiken wij soja melk. Wij kiezen speciaal voor deze soja melk omdat deze ook geschikt is voor veganisten en vegetariërs, maar niet onbelangrijk ook erg lekker is.

Van nature is deze soja zuivel lactose vrij.

 

Coffee, tea or hot chocolate.

Ook voor een lekker kopje thee kan je bij ons terecht, we serveren organic Earl Grey of GreenTea van Clipper.  De lichte, delicate smaak van deze thee is verrijkt met natuurlijk bergamot- en citroenaroma. 

 

Daarnaast is een hot chocolate altijd lekker. Mét of zonder slagroom?

Je warme drank kan je direct mee nemen in een handige (bamboe papieren) beker met deksel.    

 


 

Kom jij bij ons met je eigen beker, dan ontvang je direct €0,25 korting op je koffie of thee. 

Mocht je deze nog niet hebben, koop deze dan bij Soeppy. De bekers zijn vaatwasbestendig en gemaakt van het snelgroeiende bamboe. 

 

Door het gebruik van bamboe wordt het broeikaseffect en de klimaatverandering sterk gereduceerd. Bamboe absorbeert broeikasgassen. De koolstofdioxide-uitstoot (CO2) van bamboe geeft 35% meer zuurstof in de atmosfeer.  Voor geheel Europa wordt bamboe gezien als een duurzaam product, maar het belangrijkse is eigenlijk dat de bekers lekker drinken.


Bij de koffie serveren we traditionele Ridderkerkse Blauwkai koek. Bakkerij van der Linden uit Ridderkerk produceert deze koek met hazelnoot en amarene kersen volgens oud recept. Haal jouw plak koek bij Soeppy! Hmmm.