26. september 2021
Let op, Soeppy is komende week alleen op woensdag aanwezig op het Dillenburgplein in Slikkerveer. Wij hebben nog een partij tomaten gescoord waar een enorm lekker soeppy van is gemaakt. Om onze laatste dag goed af te sluiten hebben we een soeperr aanbieding gemaakt. Vergeet niet dat dit overheerlijke soeppy prima in te vriezen is.
15. september 2021
Na 2 jaar ondernemen tijdens Corona is nu toch het moment gekomen om te gaan stoppen. Soeppy zal per 01-10 stoppen op de vaste standplaatsen en met bezorgen. Tot de trailer is verkocht kunnen wij nog wel gevraagd worden voor bedrijfsfeestjes en evenementen. Onze domeinnamen en social media kanalen komen ook ter overname. Wij hebben de volgende domeinnamen: Soeppy.nl Soeppy.com Soepopwielen.nl
08. september 2021
Op woensdag 8 september staat Soeppy in winkelcentrum Carnisse Veste in Barendrecht. Op vrijdag 10 september staat Soeppy rond de lunch buiten op de weekmarkt op de Binnenhof in Barendrecht. Kom heerlijke gratis soep proberen van Soeppy, gemaakt van restgroenten. Lekker om te proeven en leuk om als inspiratie te gebruiken voor de restgroenten thuis! Daarnaast delen we leuke tools uit zoals Meetmaatjes om je voedsel af te meten en stickers voor je vriezer en koelkast met informatie over hoe je...
23. augustus 2021
𝔹𝕐𝔼 𝔹𝕐𝔼 π”½π”Όπ•Šπ•‹π•€π•π”Έπ•ƒ π•Šπ”Όπ•€β„€π•†π”Όβ„•. Het had zo mooi kunnen zijn, maar wederom gaat het voorlopig niet gebeuren. Komt er ooit nog een eind aan? πŸ˜₯ We hebben het zo hard nodig! #coronavirus #COVID19 #coronamaatregelen #nofestivals #supportyourlocal #supportsmallbusiness #watertrappelen #overleven #hopewemakeit πŸ™πŸ»
02. augustus 2021
En dan ontvangen wij geheel onverwacht een certificaat van restaurantguru.com Bezoekers kunnen ervaringen bij hen achterlaten. Wij zijn zeer vereerd om dit certificaat te mogen ontvangen!!
10. juni 2021
Begin juni heeft de Soeppy trailer op uitnodiging van aannemer Era Contour gestaan bij een project in Ridderkerk waar woningen zijn aangepast naar NOM-verduurzaming. Era Contour (TBI) wilde hun medewerkers danken door een heerlijk soeppy te schenken met desembrood sandwiches. Deze waardering werd zeer goed ontvangen door de medewerkers.
16. mei 2021
Komende week starten wij met een zeer toffe aanbieding. Wij hebben tijdelijk 2 nieuwe desembrood tosti's die wij direct in de aanbieding doen. Wil je dus eens wat anders eten, loop ons dan niet voorbij. Een gezond soeppy met een tosti salami of pulled pork is een perfecte lunch.
09. april 2021
Beste Soeppy fans, wij hebben sinds vandaag een nieuw telefoonnummer. Pas dit aan in je telefoon om te voorkomen dat je bestelling niet aankomt. Ook voor het sturen van berichten via Telegram of Whatsapp moet ons nieuwe nummer gewisseld worden met het oude nummer. Niet vergeten hoor, wij zouden jullie missen gaan. Tot soepsss....via ons nieuwe nummer.
05. april 2021
Op onze sociale media kanalen heb je het mogelijk al gezien, maar Soeppy bestaat 2 jaar. Het eerste jaar trof je ons dagelijks op NS station Barendrecht en probeerden we ons concept uit. Toen werden we indirect getroffen door het Corona virus en daalde het percentage treinreizigers met misschien wel 90%. Tijd voor een koerswijziging dachten wij, want geloof in het concept was er. We gingen op zoek naar standplaatsen in de dorpen en die vonden wij. Door deze koerswijziging zijn wij in staat ons...
09. maart 2021
Vanaf vandaag kan je Soeppy ook vinden op de weekmarkt in Portugaal. Wij staan daar met heerlijke duurzame soeppy's, ambachtelijke panini's & tosti's maar ook met Toscaanse koffie en thee.

Meer weergeven