Twee jaar soeppy

Op onze sociale media kanalen heb je het mogelijk al gezien, maar Soeppy bestaat 2 jaar. Het eerste jaar trof je ons dagelijks op NS station Barendrecht en probeerden we ons concept uit. Toen werden we indirect getroffen door het Corona virus en daalde het percentage treinreizigers met misschien wel 90%. Tijd voor een koerswijziging dachten wij, want geloof in het concept was er. We gingen op zoek naar standplaatsen in de dorpen en die vonden wij. Door deze koerswijziging zijn wij in staat ons hoofd boven water te houden. Wij zijn al onze klanten hier zeer dankbaar voor. Nu is het duimen dat de pandemie onder controle komt en er weer gestart mag worden met evenementen, want die hebben wij echt nodig om te blijven overleven.

 

Wij kijken positief naar de toekomst en willen iedereen danken voor de support tot dusver en hopen je snel weer te zien.

 

Tot soepsss.....